ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Σύνδεση Μελών

Τηλ: 210-4110595 | e-mail: pedbirds@otenet.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης των εκπαιδευτηρίων «Παιδαγωγική-Birds» με την υποστήριξη του Ερευνητικού Εργαστηρίου Δημιουργικότητα, Καινοτομία και Τεχνολογία στην Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τη συμμετοχή της διακεκριμένης αμερικανίδας καθηγήτριας Dr. Angela K. Salmon, συνεργάτη του Ερευνητικού Οργανισμού Project Zero του Πανεπιστημίου Harvard διοργανώνουν Θερινό Επιστημονικό Σεμινάριο / Summer Workshop με θέμα:

 

Εν-ΤΕΧ-νη Μάθηση

Διαφοροποιημένες Διδακτικές Προσεγγίσειςμε την αξιοποίηση της Τέχνης και της Τεχνολογίας.

Art and Technology for Thinking and Learning

Πειραιάς, Παρασκευή 21 Ιουνίου – Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

 

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα του τριήμερου σεμιναρίου το οποίο περιλαμβάνει προσκεκλημένες ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια από ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς φορείς με θεματικές που αφορούν την αξιοποίηση της Τέχνης και της Τεχνολογίας ως διαφοροποιημένες διδακτικές προσεγγίσεις παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα και στείλτε τη πίσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pedbirds@otenet.gr και σύντομα θα λάβετε το αναλυτικό πρόγραμμα

 

Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ

Για τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας Πειραιά, φοιτητές και άνεργους: 50 ευρώ

Για τους συνεργάτες του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Πειραιώς ποσό συμμετοχής : 30 ευρώ 

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται η παρακολούθηση όλων των ομιλιών και των βιωματικών εργαστηρίων, το υλικό του σεμιναρίου το οποίο θα δοθεί    σε φάκελο, καφέ-σνακς στα διαλείμματα και βεβαίωση συμμετοχής.

Η παρακολούθηση της έναρξης του σεμιναρίου την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Ίδρυμα Λασκαρίδη είναι δωρεάν (είναι όμως απαραίτητο να δηλωθεί η συμμετοχή)

 

Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε και στον ιστότοπο: www.pedbirds.gr

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο: 210-4110595-6.

Χώροι διεξαγωγής του σεμιναρίου:

Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Εκπαιδευτήρια «Παιδαγωγική».

6

 

 

3

4

5

 

 

designed by

© 2021 Εκπαιδευτήρια Παιδαγωγική - Birds