Εκπαιδευτήρια "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ - BIRDS"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καινοτόμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικές Συνεργασίες

Επικοινωνία

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Δημοτικό ΣΧΟΛΕΙΟ

  • Διστόμου 7-9 Πειραιάς
  • pedbirds@otenet.gr
  • 2104110595 - 2104110596
"BIRDS"

παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο

  • Νικοδήμου 2 και Μαβίλη Καστέλα
  • pedbirds@otenet.gr
  • 210 4173341

Από το δημοτικό στο γυμνάσιο και το λύκειο

Επιστροφή

Από το δημοτικό στο γυμνάσιο και το λύκειο

 

Η ισχύς εν τη ενώσει! Στον ευρύτερο χώρο του Πειραιά. Μια συνεργασία που στόχο έχει να υπηρετήσει μέσα από την εκπαιδευτική πράξη, την παιδαγωγική προσέγγιση και τις πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών που φοιτούν στα εκπαιδευτήρια «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ-BIRDS» και "Saint-Paul".

Η εκπαιδευτική συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ-BIRDS» και του Γυμνασίου-Λυκείου "Saint-Paul", έχει στόχο την ολοκλήρωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές των δύο Σχολείων, συμβάλλοντας στη γενικότερη άνοδο του μορφωτικού επιπέδου τους. Ειδικότερα, πρόκειται για μια εκπαιδευτική συνεργασία που επιβλήθηκε από τις σύγχρονες τάσεις οι οποίες απαιτούν στον πνευματικό, τεχνολογικό και εκπαιδευτικό τομέα, ένωση δυνάμεων και ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την παραγωγή καλύτερων αποτελεσμάτων. Η συνεργασία αυτή προσανατολίζεται σε σύγχρονους εκπαιδευτικούς, παιδαγωγικούς, αλλά και κυρίως ηθικούς στόχους και αποβλέπει στη διαμόρφωση κοινής εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής πολιτικής, με κύρια επιδίωξη τη βελτίωση της παρεχόμενης αγωγής και εκπαίδευσης.

Δημιουργείται έτσι ένας ενιαίος εκπαιδευτικός χώρος, όπου το κάθε σχολείο διατηρεί την οικονομική και διοικητική του αυτοτέλεια, μοιράζεται όμως τον προβληματισμό του γύρω από θέματα εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά.

Η πολύ καλή δουλειά και στα δύο σχολεία, χάρη στη συνεργασία όλων των παραγόντων, γίνεται ακόμη καλύτερη στον τομέα της εκπαίδευσης και της αγωγής προς όφελος των μαθητών που φοιτούν σ’ αυτά.