Εκπαιδευτήρια "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ - BIRDS"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καινοτόμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικές Συνεργασίες

Επικοινωνία

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Δημοτικό ΣΧΟΛΕΙΟ

  • Διστόμου 7-9 Πειραιάς
  • pedbirds@otenet.gr
  • 2104110595 - 2104110596
"BIRDS"

παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο

  • Νικοδήμου 2 και Μαβίλη Καστέλα
  • pedbirds@otenet.gr
  • 210 4173341

Συνεργασίες

Επιστροφή

Συνεργασίες

British Council-University of Cambridge

Τα εκπαιδευτήρια «Παιδαγωγική-Birds» ως πιστοποιημένα συνεργαζόμενα σχολεία του British Council προσφέρουν από τα πρώτα χρόνια της προσχολικής εκπαίδευσης ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής Γλώσσας. Επίσης δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές από τη Δ΄ τάξη του Δημοτικού σχολείου να αποκτήσουν κατόπιν γραπτής και προφορικής εξέτασης τις πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας του Cambridge University. Συγκεκριμένα οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις στο επίπεδο Starters (Δ΄ τάξη), Moovers (Ε΄ τάξη) και Flyers (Στ΄ τάξη). Λόγω της πιστοποίησης και της ευρύτερης συνεργασίας των εκπαιδευτηρίων μας με τον ως άνω παγκόσμιο εκπαιδευτικό Οργανισμό οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στις αίθουσες του σχολείου. Η «Παιδαγωγική» έχει λάβει τη σημαντική διάκριση «International School Award» (full accreditation).

Institut Français (Grèce) Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας

Τα εκπαιδευτήρια «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ-BIRDS» είναι πιστοποιημένα συνεργαζόμενα σχολεία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας και ειδικότερα με το Μορφωτικό Τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας. Η συνεργασία αυτή δεν αφορά μόνο τις εξετάσεις της πιστοποίησης στην γαλλική Γλώσσα στο επίπεδο Α1 DELF που πραγματοποιούνται στη ΣΤ΄ τάξη εντός του Δημοτικού σχολείου, αλλά επεκτείνεται και σε διάφορα παιδαγωγικά-επιστημονικά θέματα.

Ελληνικό Ωδείο

Το πρόγραμμα των μουσικών σπουδών στα «BIRDS» και στην «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ» καταρτίζεται σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα ωδεία της χώρας, το «Ελληνικό Ωδείο» (έτος ίδρυσης 1919). Έτσι, ήδη από την νηπιακή ηλικία, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου «BIRDS» έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής και στο Δημοτικό να διδαχθούν ένα μουσικό όργανο (πιάνο, κιθάρα, βιολί, φλάουτο, κτλ), αποκτώντας παράλληλα και πιστοποιητικό σπουδών από το Ελληνικό Ωδείο οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται δίπλα ακριβώς από το σχολείο. Άλλες συνεργασίες: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά (Ι.Ο.Π.), Σχολή “Le Monde”, Αθλητικός Σύλλογος “Πέρα”, Αθλητικό Σωματείο «Νηρηίδες», Πειραϊκός Σύνδεσμος, Αθλητικό Κέντρο Δήμου Π. Φαλήρου.